REGLAMENT


  • Cada colla participant podrà inscriure fins a un màxim de 18 jugadors.


  • Tots els equips han de ser mixtos. Han de tenir ambdós sexes, homes i dones, representats al camp.


  • Els partits duraran 20' per part amb 1' per canvi de camp a la mitja part en els partits de dissabte (fase de grups, setzens i vuitens de final i les eliminatòries corresponents del quadre de consolació). 15' per part amb 1' per canvi de camp en els partits del diumenge (quarts, semis i partits corresponents del quadre de consolació). El partit pel 3r i 4t lloc durarà 15′ per part i la final durarà 20' per part ambdós partits amb 1' per a canvis de camp. En tots els partits es jugarà a temps corregut a excepció del 3r-4t lloc i la final, que es jugarà a temps parat. Les pèrdues deliberades de temps seran sancionades. No es contempla la possibilitat de demanar temps morts. Només el tutor de joc té la potestat de parar el partit.


  • Ha de predominar el bon rotllo en tot moment i es valorarà l'esportivitat per sobre de tot. Els tutors de joc aplicaran el programa Joc Net, amb el qual puntuaran als equips. Aquesta classificació s'utilitzarà en cas que sigui necessari.


  • Expressar violència, tant sigui física com verbalment, suposa una falta greu i pot comportar la pèrdua de 3 punts o l'expulsió del Torneig no només del jugador o jugadora sinó de l'equip a qui representa.


  • Les lesions que es puguin produir són responsabilitat de cadascú i la colla organitzadora no tindrà cap més deure sobre aquest tret del trasllat de l'accidentat a un punt sanitari de socors. L'assegurança feta expressament per l'esdeveniment actuarà garant i pagador d'aquestes lesions.


  • En cas d'empat a punts en la fase de grups es desfarà l'empat utilitzant els següents criteris: classificació Joc Net, resultat entre els dos equips, diferència de gols a favor i gols en contra, núm. gols a favor, núm. gols en contra i llençar una moneda a cara o creu.


  • A continuació, podeu consultar la normativa bàsica i un informe sobre qui pot participar en el Torneig Casteller de Futbol 2020 a Tarragona.