La Generalitat de Catalunya participarà com a col·laboradora del torneig cedint-nos una gran part de les instal·lacions on se celebrarà el 19è Torneig Casteller de Futbol.

Ajuntament de Tarragona és una part important del torneig, ja que és el consistori de la ciutat on se celebra i també participarà en la gran majoria dels actes i s'encarrega de cedir-nos algunes instal·lacions on celebrar el torneig.

SB Hotels serà un patrocinador del torneig que oferirà allotjament a totes aquelles persones que vulguin dormir en qualsevol dels seus hotels de Tarragona.

Clicant al seu logo hi trobareu un document amb preus i descomptes.

Fútbol Emotion del Grupo Soloporteros col·laborarà proporcionant marxandatge i equipacions durant el 19è Torneig Casteller de Futbol.

BASF fa una col·laboració molt important amb el 19è Torneig Casteller de Futbol. 
És una empresa molt lligada a Tarragona i molt col·laboradora amb les activitats culturals i esportives de la ciutat.

Coca-Cola també col·laborarà amb el torneig, proporcionant les begudes de la seva marca durant tot l'esdeveniment.

L'Empresa municipal d'aigües de Tarragona col·laborarà al 19è Torneig Casteller de Futbol distribuint aigua potable gratuïta per totes aquelles persones que ho desitgin o ho necessitin durant l'esdeveniment.

Durant el torneig comptarem amb la gran col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona una entitat centenària i molt important a la ciutat de Tarragona.

Aquest torneig no es faria realitat sense la participació dels àrbits de la Federació Catalana de Futbol.

Comptarem amb la col·laboració de l'empresa Borges que col·laborarà amb obsequis per l'afició i jugadors del Torneig.

Llet Nostra col·laborarà amb el 19è Torneig Casteller de Futbol amb productes de la seva marca perquè tothom pugui gaudir d'aquests durant els àpats.

El Port de Tarragona és una entitat molt important a la nostra ciutat, i és molt important la seva participació com a patrocinador del 19è Torneig Casteller de Futbol.